Wat eet ik vandaag ?
...
... heb je geen inspiratie meer ?
|
Menu voor één persoon op
een zaterdag in mei
|
Welk gerecht kan ik nu
eens klaarmaken ? ... hier enkele nieuwe ideeën
!
|
Gerechtje |
Ingrediënten |
Bereiding |
Opdienen |
Groentenmacedoine
met stokbrood
(K) |
200 gr verse groenten
Stokbrood
|
Macedoine klaarmaken
Volgens recept
|
Met glas droge witte wijn
Château Bois de Meneau
Bordeaux blanc
France
|
Rundlever 'Camerounais'
met gekookte rijst
(W) |
200 gr rundlever,
ajuin, knoflook
100 gr rijst
(extra rijst voor morgen)
|
Rundlever klaarmaken
Volgens recept
Rijst koken
|
Met glas droge rode wijn
Château Bois de Meneau
Bordeaux rouge
France
|
Vanille ijs
met vruchtensausje
|
3 bollen vanille ijs
Gemengde rode vruchten
|
Ijscoupe maken
Variante van recept
|
|
Een dagschotel voor 1
persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
|
19u00 - 21u00 |
( K ) = koud gerecht |
( W ) = warm gerecht |
Klaargemaakt voor 1 persoon |
en natuurlijk kan dit ook
als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
|
* Klik op
voor recept *
* Klik op
voor korte uitleg *
|