_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Aardappel met garnaaltjes
BENODIGDHEDEN
: 8 kleine vastkokende aardappelen, 100 gr gepelde grijze garnalen, 1 eetlepel mayonaise T u i n k r u i d e n : bieslook BEREIDING
: De aardappelen gaar koken (met een koffielepel olijfolie in het kookwater, verminderd het openbarsten), afgieten en laten afkoelen. De garnalen mengen met de mayonaise en met een koffielepel fijngesneden bieslook. Een schijfje van de koude aardappelen afsnijden, en de aardappel uithollen. De aardappelen opvullen met de garnalen en afwerken met enkele stengeltjes bieslook. Laat het geheel nog een paar uur trekken op een koele plaats. Serveersuggestie : in een klein schaaltje als hapje bij de aperitief Variante : neem grotere aardappelen en meer garnalen, en dien op als voorgerecht Wijntip
:
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |