_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Sambos met vis
BENODIGDHEDEN
: 12 bladen brickdeeg, 500 gr visfilet, 150 gr aardappelen, 150 gr diepvries erwtjes, 2 teentjes look, 2 ajuinen, 2 koffielepels currypoeder, peper en zout. Arachide olie om te frituren. BEREIDING
:
De aardappelen schillen en gaar koken.
Ondertussen de visfilet in kleine stukjes
snijden, dan bij de groenten doen en een paar minuten laten garen.
Elk blad brickdeeg in 2 stukken snijden
en op elk stuk in het midden een lepel vismengsel leggen.
Langs beide zijden in hete olie in een
wokpan of grote braadpan gedurende een paar minuten bruin bakken. Serveersuggestie : opdienen als voorgerecht met een groene (of rode) Spaanse peper saus Variante : je kan de deeg met verschillende andere ingrediënten opvullen (rundgehakt, groentemengeling, ...) Wijntip
:
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |