_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Een 'HAPJE' voor elke dag

Wat eten we vandaag ? 

Hapjes, met een aperitiefje,
en het is iedere dag een feest.

.

     Hapje met vis of zeevruchten

 


bullet

 Hapje met vis
                                                                                                Hoofdingrediënten
bullet

Blini met zalmeitjes                                            pannenkoekjes, zalmeitjes, zure room

bullet

Gerookte forel met mierikswortelsaus                          forel,mierikswortelsaus 

bullet

Nigiri                                                                           rijst, visfilet, groenten  

bullet

Pannenkoekjes met kaviaar                                           kaviaar, pannenkoekjes

bullet

Sashimi                                                                                 visfilet  

bullet

Sushi                                                                           rijst, visfilet, groenten 

bullet

Tonijnsalade                                                                       tonijn, sjalot

 

bullet

 Hapje met zeevruchten
                                                                                                Hoofdingrediënten

Aardappelen met garnaaltjes                                       aardappel, garnaaltjes

Krabsalade                                                                    krab, gekookt ei

Scampi, gegrild zoetzuur                                             scampi, look, gember

bullet

Scampi met look                                                         scampi, look, peterselie

 

 

    Terug naar overzicht    

 

 

 

   
ALFABETISCH  overzicht  van  alle  RECEPTEN
   

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina