_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Gepaneerde balletjes van vis en zeevruchten

 

Alfabetische overzicht RECEPTEN

Mijn nieuwste RECEPTEN

Koken voor 1 persoon

MENU waarin dit gerecht verwerkt is

 

Voorgerecht

Voorgerechten  - Vis - Zeevruchten - Hapjes - Tapas - Wereld'Fusion'Keuken

4 personen

 

 BENODIGDHEDEN :

Voor de scampiballetjes: 200 gr verse scampi (gepeld gewicht), 50 gr sjalot, 2 teentjes look, 1 eierdooier,1 koffielepel paprikapoeder, 1 eetlepel sojasaus,  peper, zout, 1 eetlepel bloem
Om te paneren: 1 eiwit, paneermeel en paprikapoeder

Voor de visballetjes: 200 gr verse vis (zonder graten), 50 gr ajuin, 1 koffielepel currypoeder, 1 eetlepel bloem, 1 eierdooier, 2 eetlepels oestersaus, 1 eetlepel olijfolie
Om te paneren: 1 eiwit, paneermeel en sesamzaadjes

BEREIDING :

Hoe te maken

< ¼   ½   ¾  >

 

Serveersuggestie :  xxx

Variante : xxx

Wijntip : xxx

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina