_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Rucola met Breydelham

 

Alfabetische overzicht RECEPTEN

Mijn nieuwste RECEPTEN

Koken voor 1 persoon

MENU waarin dit gerecht verwerkt is

 

 

Voorgerecht

Salades - Voorgerechten - Vlees - Eenvoudig

2 personen

 

 BENODIGDHEDEN :

Rucola, 150 gr Breydelham of beenham (een dikke snede), 2 eetlepels gemalen Parmezaan, 4 eetlepels zonnebloempitten, 6 eetlepels fijne olijfolie, peper van de molen.  

BEREIDING :

De rucola spoelen, drogen en op 2 borden leggen, er de olijfolie over verdelen.  De ham in stukjes snijden en boven op de salade leggen.

De gemalen Parmezaan en de zonnebloempitten over de salade strooien.  Kruiden met wat peper van de molen.

 

Serveersuggestie :  opdienen met stokbrood of geroosterd brood

Variante : je kan de ham vervangen door gebakken kipfillet

Wijntip : een droge roséwijn (vb pinot noir van Alsace)

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina