_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Rucola salade met Parmezaan

 

Alfabetische overzicht RECEPTEN

Mijn nieuwste RECEPTEN

Koken voor 1 persoon

 

MENU waarin dit gerecht verwerkt is

Menu in de lente

 

 

Voorgerecht

Groenten - Voorgerechten - Salades - Vegetarisch - Eenvoudig - Italië

1 persoon

 

 BENODIGDHEDEN :

Een handvol verse rucola, een stuk Parmezaankaas, 2 eetlpl goede olijfolie, enkele druppels rode wijnazijn of citroensap, peper van de molen.

BEREIDING :

De rucola spoelen en de grote bladeren in stukken snijden.  De salade op een bord leggen, er de olijfolie en azijn of citroensap over verdelen.  Bestrooien met flink wat schilfers Parmezaankaas.

 

    Serveersuggestie :  doe er nog een flinke draai van de pepermolen bovenop en dien op met stokbrood.

    Variante : om af te werken kan je er nog wat geroosterde pijnboompitten opstrooien.

    Wijntip : een Chileense Chardonnay

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina