_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Bordje gerookte zalm

 

Alfabetische overzicht RECEPTEN

Mijn nieuwste RECEPTEN

Koken voor 1 persoon

Gerookte zalm

MENU waarin dit gerecht verwerkt is

 

 

Voorgerecht

Eieren - Groenten - Vis - Salades - Voorgerechten - Eenvoudig - Tuinkruiden

2 personen

 

 BENODIGDHEDEN :

200 gr gerookte zalm, 2 hardgekookte eieren, 1 ajuin, 1 zoete rode paprika 

T u i n k r u i d e n :   1eetlepel fijngehakte peterselie

BEREIDING :

De sneden zalm op twee borden leggen.  De eieren middendoor snijden, de paprika in ringen snijden (zaadlijsten verwijderen) en dit op de borden schikken.

De ajuin fijn snijden en mengen met de peterselie.  Strooi dit over de sneden zalm.

 

Serveersuggestie :  opdienen met getoast brood

Variante : je kan de ajuin en peterselie weglaten en er mierikswortelsaus bijgeven 

Wijntip : een droge witte wijn (vb een Sauvignon Blanc)

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina