_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Caldo de pollo

 

Alfabetische overzicht RECEPTEN

Mijn nieuwste RECEPTEN

Koken voor 1 persoon

MENU waarin dit gerecht verwerkt is

 

 

Soep

Gevogelte - Soep - Mexico

8 personen

 

 BENODIGDHEDEN :  

3 liter kippenbouillon (van 8 kippenvleugels en andere stukken kip, ajuin, wortel, peterselie, selder)

Witte zoete ajuin, groene paprika

BEREIDING :

De kippenbouillon op smaak brengen met peper en zout.  In iedere soepkom een kippenvleugel leggen en overgieten met de bouillon.

Opdienen met een schaaltje fijngesneden witte zoete ajuin en een schaaltje fijngesneden groene paprika.

Serveersuggestie :  opdienen met een schaaltje fijngesneden witte zoete ajuin en een schaaltje fijngesneden groene paprika

Variante : je kan ook nog gekookte rijst aan de bouillon toevoegen voor een meer gevulde soep

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina