_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Costa Rica Ceviche
BENODIGDHEDEN
: 300 gr visfilet, 300 gr gepelde scampi, 1 kleine rode ajuin, ½ zoete rode paprika, 2 limoenen, peper en zout. T u i n k r u i d e n : 1 teentje look, koriander BEREIDING
: Snij de scampi in 2 of 3 stukken en de vis in stukjes van 1 à 2 cm. De ajuin, look, koriander en paprika zeer fijn snijden. De limoenen uitpersen en het sap aanlengen met water tot 150 ml. Meng alles, kruiden met een beetje peper van de
molen en zout, en zet 1 à 2 uur op een koele plek, roer tussendoor
eenmaal om. Serveersuggestie : koud opdienen met schijfjes bakbanaan (of bananenchips) Variante : kan ook met alleen visfilet of alleen scampi klaargemaakt worden Wijntip
:
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |