_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Mango Trifle
BENODIGDHEDEN
: 800 gr cake of cake met rozijnen, 2,5 dl medium dry sherry, 8 dl vanillesaus (vloeibare pudding), 2,5 dl room, 3 rijpe mango's, 150 gr frambozen om te versieren. BEREIDING
: De helft van de cake in plakken snijden en hiermee de bodem van een schaal van ongeveer 3 liter bedekken. De helft van de sherry over de cake sprenkelen, de helft van de room er ook over verdelen. De helft van de vanillesaus erover gieten. De mango's schillen en in stukjes snijden, en deze in een laag in de kom leggen. De rest van de cake erop schikken, besprenkelen met de rest van de sherry en de room, en de rest van de vanillesaus erover gieten. Laten overnachten op een koele plaats. Voor het opdienen met bloemsuiker bestrooien en versieren met de frambozen. Variante : je kan mango vervangen door ander fruit
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |