_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Pasta met champignonsaus
BENODIGDHEDEN
: 200 gr pasta (vb farfalle, spirelli, tagliatelli), 2 teentjes look, 300 gr champignons, 3 dl gecondenseerde melk, 2 eetlpl olijfolie, 4 eetlpl versgeraspte Parmesaan, peper en zout. BEREIDING
: Verhit de olie in een pan en fruit hierin de fijngesneden knoflook 1 minuut op een laag vuur. Snij de champignons in schijfjes. Doe ze in de pan bij de look, breng op smaak met peper en zout en laat 8 minuten stoven. Kook ondertussen de pasta gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Voeg de Parmesaan en de gecondenseerde melk bij de champignons, roer goed om en laat nog even doorkoken. Verdeel de pasta over 4 verwarmde borden en schep de champignonsaus er bovenop. Bestrooi met fijngehakte peterselie net voor het opdienen. Wijntip :
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |