_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Salade met Surimi

 

Alfabetische overzicht RECEPTEN

Mijn nieuwste RECEPTEN

Koken voor 1 persoon

MENU waarin dit gerecht verwerkt is

 

 

Voorgerecht

Eieren - Zeevruchten - Voorgerechten - Salades - Eenvoudig - Tuinkruiden

2 personen

 

 BENODIGDHEDEN :

1 hardgekookt ei, 1 rode ajuin, 10 staafjes surimi, 4 koffielepels mayonaise, 1 koffielepel mosterd, een weinig sambal oelek, peper van de molen.

Een gemengde salade en enkele eetlepels dressing. 

T u i n k r u i d e n :   1 koffielepel fijngehakte peterselie

BEREIDING :

De eierdooier fijn pletten en mengen met de mayonaise, mosterd en sambal.  De ajuin, het eiwit en de surimi in kleine stukjes snijden.

Alles mengen samen met de peterselie en nog wat bijkruiden met peper van de molen.

Schik de salade op twee borden, besprenkel met de dressing en leg twee sneden getoast brood op elk bord.  Schep op iedere toast een kwart van de surimi salade. 

 

Serveersuggestie :  eventueel versieren met een kerstomaatje

Wijntip : een droge witte wijn (vb een Zuid-Afrikaanse Chenin blanc)

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina