_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Tiramisu
BENODIGDHEDEN
: 200 gr biscuits
boudoir, 500 gr mascarpone, 2 dl
sterke koffie, 4 eierdooiers, 2 eiwitten, 100 gr poedersuiker, 3 eetlepels
Amaretto, 3
eetlepels cacaopoeder. BEREIDING
: Maak een beslag met de eierdooiers,
de suiker en Amaretto.
Voeg hier de mascarpone aan toe en meng goed. Klop het eiwit tot een luchtig schuim en meng het voorzichtig onder het
beslag. Schik een laag
boudoirs in een schaal en besprenkel ze met de helft van de koude koffie. Breng hierboven een
laag crème aan en beleg opnieuw met een laag boudoirs. Met koffie besprenkelen en eindigen met een laag crème. Bestrooi het geheel met een laag cacaopoeder. Minimum 2 uur
op een koele plek zetten alvorens op te dienen,
maar is ’s anderendaags nog beter. Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |