_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Runderlever 'Camerounais'

 

Alfabetische overzicht RECEPTEN

Mijn nieuwste RECEPTEN

Koken voor 1 persoon

MENU waarin dit gerecht verwerkt is

Dagschotel mei

 Mijn menu in foto's

 

Hoofdgerecht

Vlees - Hoofdgerechten - Tapas - Tuinkruiden - Eenvoudig - Kameroen

2 personen

 

 BENODIGDHEDEN :

300 gr runderlever, 1 grote of 2 kleine ajuinen, arachideolie, chilipeper, peper, zout

T u i n k r u i d e n :  2 teentjes knoflook

BEREIDING :

De lever in grove snippers snijden.  De ajuin en look fijn snijden.

Verwarm de olie in de wok en roerbak hierin de rundlever, ajuin en look gedurende 10 à 12 minuten.

Kruiden met peper en zout, en chilipeper toevoegen naar eigen smaak (mag licht pikant zijn).

 

Serveersuggestie :  opdienen met gekookte rijst, of met een groene sla gemengd met lente-uitjes en vinaigrette

Serveersuggestie :  kan ook als tapas opgediend worden, met een stukje stokbrood

Wijntip : een lichte rode wijn (vb.  Côte du Rhône)

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina