_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Australische zeevruchtensalade
BENODIGDHEDEN
: 100 gr roze garnalen, 1 kg mosselen, 100 g surimi, 300 gr witte selderstengels, 4 eetlepels mayonaise, peper, chilipeper, paprikapoeder. BEREIDING
: De mosselen gaar koken (met ajuin, selder, peper en zout), laten afkoelen en uit de schelpen halen. De selderstengels in stukken snijden van ongeveer 1 cm, deze in gezouten water halfgaar koken (ongeveer 7 minuten), uitlekken en laten afkoelen. De surimi in grove stukken snijden en dan mengen met de garnalen, mosselen en selder. De mayonaise flink kruiden met peper, chilipeper en paprikapoeder. De saus door de zeevruchten mengen, en dan de zeevruchtensalade over 4 borden verdelen. Serveersuggestie : versieren met stukje tomaat en bieslook, opdienen met lookbroodjes Wijntip
:
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |