_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Bladspinazie met parmezaan en visfilet
BENODIGDHEDEN
: 400 gr verse bladspinazie, 50 gr gemalen parmezaankaas, ¼ l béchamelsaus, 400 gr visfilet (vb. kabeljauw, heilbot, ...), boter, peper en zout. BEREIDING
: De spinazie spoelen en van de grootste nerven ontdoen. 10 minuten stoven in weinig water met deksel op de pan (af en toe roeren). Ondertussen de vis bakken in wat boter, kruiden met peper en zout. Een dikke béchamelsaus maken, de parmezaankaas erdoor roeren en deze volledig laten smelten. De spinazie met het kookvocht bij de saus doen, kruiden met peper en zout en goed omroeren. Dit op vier voorverwarmde borden scheppen. Op ieder bord een stuk vis leggen boven op de spinazie (je kan de vis ook eerst in stukjes verdelen en door het braadvocht in de pan roeren). Serveersuggestie : opdienen met stokbrood Wijntip
:
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |