_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

"Ongewone Creaties"  en  "Gewaagde Smaakcombinaties"

Samenbrengen van verschillende ingrediënten
tot een volledig pallet van geuren, kleuren en smaken.
 

Door te reizen in verschillende landen en er telkens de lokale keuken te proeven,
leer je veel nieuwe smaken kennen, maar soms ook het samen gebruiken van totaal verschillende smaken.

 

Hierdoor ga ik thuis ook wel eens ongewone en gewaagde smaakcombinaties uitproberen,
er ontstaan creaties door het samenbrengen van ingrediënten die in eerste instantie niet voor de hand ligt,
maar dit kan soms voor aangename verrassingen zorgen, een gerecht krijgt hierdoor nog een extra smaakdimensie.

 

 

Voorgerechten

Bladspinazie met Parmezaan en visfilet

Bloemkool met escargots

Kabeljauwfilet met Gandaham en prei

Sambos met bloedworst

    

Tussengerechten

Appelsorbet in een soepje van zoete rode paprika

    

Hoofdgerechten

Balletjes Fondue

Culinaire Raclette

Kipfilet met scampi en appel in currysaus, groene boontjes en paarse rijst

Pollo del Mar

Rumpsteak met gerookte zalm en béarnaise saus, bloemkool en worteltjes, aardappelrösti

Varkensfilet met mosselen en groenten in looksaus, spinazie en pasta

    

Nagerechten

Chocolademousse en rode kool met appeltjes

    

    

 

  

   
ALFABETISCH  overzicht  van  alle  RECEPTEN
   

 

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina