_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Pollo del Mar

 

Alfabetische overzicht RECEPTEN

Mijn nieuwste RECEPTEN

Koken voor 1 persoon

MENU waarin dit gerecht verwerkt is

Menu land en streek (Costa Rica)

 

 

Hoofdgerecht

Hoofdgerechten - Gevogelte - Smaakcombinatie - Costa Rica

4 personen

 

 BENODIGDHEDEN :

4 halve kipfilets, 200 gr visfilet, 50 gr spinazie, boter, peper en zout.

BEREIDING :

De vis in stukjes snijden en samen met de spinazie zachtjes laten garen (geen water toevoegen, spoelwater van de spinazie is voldoende).

Laat dan uitlekken in een zeef en plet de vis samen met de spinazie tot een homogene massa, kruiden met peper en zout.

Ondertussen de kipfilets langs beide kanten bruin bakken in wat boter.  Haal ze uit de pan, iets laten afkoelen om gemakkelijker te behandelen en snijd ze aan een zijkant open.
Vul op met het vismengsel, druk dit stevig aan.

Leg de opgevulde kipfilets in een ovenschaal en laat in een voorverwarmde oven op 180°C ongeveer 15 minuten garen.

 

Serveersuggestie :  opdienen met béchamel-kaassaus en "Gallo Pinto" of met gekookte rijst

Wijntip : lichte rode wijn (vb. een Beaujolais)

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina