_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Pollo del Mar
BENODIGDHEDEN
: 4 halve kipfilets, 200 gr visfilet, 50 gr spinazie, boter, peper en zout. BEREIDING
: De vis in stukjes snijden en samen met de spinazie zachtjes laten garen (geen water toevoegen, spoelwater van de spinazie is voldoende). Laat dan uitlekken in een zeef en plet de vis samen met de spinazie tot een homogene massa, kruiden met peper en zout.
Ondertussen de kipfilets langs beide
kanten bruin bakken in wat boter. Haal ze uit de pan, iets laten
afkoelen om gemakkelijker te behandelen en snijd ze aan een zijkant
open.
Leg de opgevulde kipfilets in een
ovenschaal en laat in een voorverwarmde oven op 180°C ongeveer 15
minuten garen. Serveersuggestie : opdienen met béchamel-kaassaus en "Gallo Pinto" of met gekookte rijst Wijntip
:
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |