_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Kabeljauw met Gandaham en prei
BENODIGDHEDEN
: 300 gr kabeljauwfilet (of een andere vissoort), 2 dunne stelen prei (of 1 dikke), 2 sneden Gandaham, boter, peper en zout BEREIDING
: De prei in stukken snijden van ongeveer 3 cm en deze goed spoelen in koud water. De prei 10 minuten koken in een weinig gezouten water en dan laten uitlekken. Ondertussen de kabeljauwfilet in 2 verdelen. Twee stukken aluminiumfolie klaarleggen, en hierop de prei verdelen. Leg een klontje boter bovenop de prei.
De
sneden Gandaham dubbel vouwen en op de prei leggen. Hierboven de visfilet
leggen en lichtjes kruiden met peper en zout.
Gedurende
25 minuten in een voorverwarmde oven aan 180°C laten gaar worden. Serveersuggestie : opdienen met stokbrood Variante : je kan de pakketjes ook op de barbecue laten garen Wijntip :
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |