_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Bush Damper
BENODIGDHEDEN
: 400 g zelfrijzende bloem, 4 dl melk, zout, 80 gr gemalen Parmezaan kaas T u i n k r u i d e n : ½ koffielepel Provençaalse kruiden, 2 teentjes knoflook, 2 sjalotjes BEREIDING
: De oven voorverwarmen op 200 °C. Meng de bloem met de kruiden, fijngesneden look en heel fijn gesneden sjalotjes, zout en gemalen kaas. Goed mengen en dan de melk toevoegen, omroeren en het deeg goed bewerken met een lepel. Vet een ovenvaste schaal in met wat boter, en leg hier het deeg op. Verdeel het deeg met een lepel in individuele porties, deze naast mekaar leggen in de schaal. Bestrooi lichtjes met nog wat bloem en bak gedurende 10 minuten op 200 °C. Verminder de temperatuur tot 150 °C en laat nog 20 à 30 minuten verder bakken. Serveersuggestie : warm opdienen als bijgerecht bij een Australisch menu
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |