_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Champignons met Cambozola en peren
BENODIGDHEDEN
: 6 middelgrote champignons, ½ rijpe peer, 50 gr Cambozola, 1 eetlepel boter, peper BEREIDING
: De peer schillen, in stukjes snijden en met een vork tot moes pletten. De kaas (schimmelkorst verwijderen) bij de peren doen en er ook met de vork doorroeren. Kruiden met peper van de molen. De champignons met een borsteltje proper maken en het staartje verwijderen. De boter laten smelten in een vuurvast schaaltje en er de opgevulde champignons inleggen. De rest van het kaas-peer mengsel in het midden van de schaal leggen. In
een voorverwarmde oven van 150°C gedurende 20 minuten laten bakken. Serveersuggestie : opdienen met stokbrood - kan ook als warm hapje geserveerd worden Variante : Cambozola vervangen door een andere (smeuïge) blauwschimmel kaas Wijntip
:
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |