_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Pasta met hespenspek
BENODIGDHEDEN
: 200 gr pasta (vb gnocchi of penne), 200 gr hespenspek in sneetjes (of gerookt spek, of gerookte boerenhesp), 2 ajuinen, 2 dl tomatenblokjes, 2 eetlepels tomatenketchup, ½ koffielepel sambal oelek, olijfolie. T u i n k r u i d e n : 8 teentjes look, een koffielepel gedroogde oregano BEREIDING
: De ajuin fijnsnijden, de teentjes look halveren (er de kiem uithalen) en in grove stukken snijden. Het vlees in fijne snippers snijden. De olijfolie opwarmen en de ajuin en look samen met het vlees 10 minuten zachtjes laten stoven. De
tomaten, ketchup en sambal er bijvoegen en nog 10
minuten laten verder sudderen met deksel op de pan. Serveersuggestie : de gedroogde oregano erover strooien bij het opdienen Variante : is ook lekker als voorgerecht, hierbij hoeveelheden verminderen Wijntip
:
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |