_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Toscaanse Pasta-salade
BENODIGDHEDEN
: 250 g grove pasta (vb schelpjes), olijfolie, 100g gedroogde tomaten in olijfolie, peper en zout. T u i n k r u i d e n : verse tijm, peterselie, gedroogde oregano BEREIDING
: De pasta in 2,5 liter gezouten water beetgaar koken volgens de kooktijd op de verpakking. Afgieten en er onmiddellijk 2 eetlepels olijfolie doorroeren. Ondertussen de gedroogde tomaten in kleine stukjes snijden en samen met de verse tijm, fijngehakte peterselie en gedroogde oregano onder de pasta roeren. Doe er nog een paar eetlepels olie van de tomaten over en kruiden met wat peper van de molen. Laten afkoelen in een kom met deksel (of afdekken met plastiekfolie). Serveersuggestie : onderdeel van een koude schotel, of bij de barbecue (vooral bij visgerechten)
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |