_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Biefstuk met Cambozola en druiven
BENODIGDHEDEN
: 2 dikke biefstukken, 200 gr Cambozola, boter, peper en zout, 250 gr witte druiven. BEREIDING
: De boter verhitten in een braadpan en hierin de biefstukken bakken, kruiden met peper en zout. Het vlees uit de pan nemen en warm houden. Ondertussen de druiven halveren en de pitjes hierbij verwijderen. De braadresten losmaken met 1 dl water, de Cambozola in stukjes snijden en erbij voegen. Alles aan de kook brengen en de kaas al roerend laten smelten. De druiven in de saus doen en nog even laten doorwarmen. Leg het vlees op verwarmde borden en doe er de druiven en de saus rond. Serveersuggestie : opdienen met aardappelkroketjes of aardappelpuree Variante : je kan de biefstuk vervangen door ander vlees (zoals varkenshaasje, kalfslapje, kippenfilet) Wijntip :
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |