_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Blinde vinken met Trappist
BENODIGDHEDEN
: 4 à 6 blinde vinken, 2 grote uien, 250 gr champignons, 1 eetlepel mosterd, olijfolie, 1 flesje (33 cl) Trappist Westmalle (of een ander bruin bier van hoge gisting), maïzena, peper en zout T u i n k r u i d e n : 2 teentjes look BEREIDING
: Bak
de blinde vinken rondom bruin in de olijfolie. Voeg er de fijngesneden ui
bij en kruid met peper en zout. Met
deksel op de pot 30 minuten laten sudderen op een zacht vuurtje. De saus
binden met in water opgeloste maïzena.
Serveersuggestie : opdienen met aardappelpuree of gebakken aardappeltjes en gestoofd witloof of groene boontjes Variante : dit recept kan ook toegepast worden voor stukken kalkoenbout Dranktip
: Wijntip
:
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |