_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Champignon met Curryworst
BENODIGDHEDEN
: 12 middelgrote champignons, 1 curryworst, olijfolie, peper van de molen T u i n k r u i d e n : verse tijm BEREIDING
: Haal de staartjes uit de champignons, leg alle hoedjes met de opening naar boven, in een met olijfolie ingevette ovenschaal. Met olijfolie overgieten (ongeveer ½ koffielepel per champignon), kruiden met peper van de molen en bestrooien met de blaadjes verse tijm. Snij de curryworst in 12 gelijke stukken, en leg op elke champignon een schijfje worst. In een voorverwarmde oven van 150°C gedurende 20 minuten laten bakken. Serveersuggestie : individueel als een warm aperitiefhapje of 6 stuks per persoon als tapas Variante : schijfjes curryworst vervangen door rondjes witte of zwarte pens Variante : champignons opvullen met schilfers parmezaan, boter, peper en look Wijntip
:
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |