_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Champignon met geitenkaas en honing
BENODIGDHEDEN
: 6 grote champignons (ongeveer 250 gr), 100 gr geitenkaas (rol), 6 koffielepels vloeibare honing, 3 eetlepels olijfolie, peper en zout T u i n k r u i d e n : een flinke tak verse tijm BEREIDING
: De olijfolie op de bodem van een ovenvast schaaltje doen (of in 2 kleine schaaltjes). De
champignons afborstelen
en de steeltjes wegnemen. Leg deze met de opening naar boven in de schaal. De geitenkaas in 6 schijfjes snijden van ongeveer 1,2 cm dik, en op elke champignon een schijfje leggen (let erop dat deze bijna horizontaal liggen). Over ieder schijfje kaas een koffielepel honing doen en bestrooien met verse blaadjes tijm. In
een voorverwarmde oven van 150°C gedurende 20 minuten laten bakken. Serveersuggestie : warm opdienen als voorgerecht of tapa Wijntip
:
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |