_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Curry met kip
BENODIGDHEDEN
: 500 gr kippenfilet, 1 ajuin, 4 teentjes look, 2 tomaten, een stukje gember, 4 eetlepels arachide olie, 1 eetlepel 'geroosterde curry poeder', 1.5 dl kokosmelk, oestersaus (eventueel chilipeper). BEREIDING
: Het vlees in grove stukken snijden en rondom bruin bakken in de olie. De ajuin grof snijden, de look fijn snijden en laten meebakken met het vlees . De tomaat van de zaadjes ontdoen en in stukjes snijden, de gember fijn snijden en alles in de pot doen. De curry-poeder, oestersaus en eventueel chilipoeder over het vlees strooien en de kokosmelk er overgieten. Aan de kook brengen en ongeveer 15 minuten laten sudderen. Serveersuggestie : opdienen als deel van een 'Rice and Curry' Wijntip
:
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |