_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Kalkoennootjes 'Oost-West'
BENODIGDHEDEN
: 800 gr kalkoennootjes (of ontbeende kalkoenbout), 2 ajuinen, 4 cm verse gemberwortel, 1 rode paprika, 1 dl tomatenblokjes, 6 eetlepels zoete sojasaus (ketchap), ½ koffielepel sambal oelek (of meer voor pikanter saus), olijfolie, peper en zout. T u i n k r u i d e n : 4 teentjes look BEREIDING
: De olijfolie opwarmen in een gietijzeren pot en hierin de kalkoennootjes rondom aanbakken. Ondertussen de ajuin, look en gemberwortel heel fijn snijden en dan enkele minuten laten meebakken met het vlees. De paprika in kleine kubusjes snijden en samen met de tomatenblokjes, sambal oelek en sojasaus bij het vlees voegen. Kruiden met peper en zout. Serveersuggestie : opdienen met gekookte rijst of gekookte aardappeltjes Wijntip
:
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |