_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Kalkoenfilet met Gorgonzolasaus
BENODIGDHEDEN
: 400 gr kalkoenfilet, een klontje boter, 1. dl gecondenseerde melk, 100 gr kaas Gorgonzola, 1 koffielepel mosterd, 1 eetlepel olijfolie, peper en zout T u i n k r u i d e n : 2 teentjes look, 2 sjalotjes BEREIDING
: De look en sjalot heel fijn snijden en 5 minuten zachtjes stoven in de olijfolie. De gecondenseerde melk erbij voegen, de Gorgonzola erin verbrokkelen en samen zachtjes laten opwarmen tot de kaas gesmolten is (niet koken). Ondertussen de kalkoenfilet bakken in de boter. Het vlees uit de pan nemen en warm houden. Het braadvet verwijderen en het kaasmengsel in de pan opwarmen. Serveersuggestie : opdienen met pasta en een gegrilde tomaat Variante : deze saus past ook bij varkensfilet, kalfsfilet, kippenfilet en scampi Wijntip
:
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |