_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Spaghetti Bolognese
BENODIGDHEDEN
: 500 gr gemengd gehakt, 4 middelgrote ajuinen, ¾ l tomatenblokjes (blik), 1 paprika, 125 gr champignons, peper en zout, tabasco, olijfolie 600 gr spaghetti T u i n k r u i d e n : 2 teentjes look, een takje tijm, 1 koffielepel gedroogde oregano BEREIDING
: Bak het gehakt in de olijfolie, voeg de fijngesneden ajuin toe en laat nog een paar minuten verder bakken (af en toe omroeren).
Snij ondertussen de paprika en de
champignons in kleine stukjes, de look fijn snijden. Doe deze
groenten dan samen met de tomatenblokjes in de pot.
Kruiden met peper en zout,
Serveersuggestie : bij het opdienen bestrooien met gemalen Parmezaan kaas Variante : je kan nog andere groenten aan de saus toevoegen, zoals fijngesneden wortelen, fijngesnipperde selder Variante : je kan extra tomatenblokjes toevoegen voor meer saus, of een doosje tomatenpuree voor sterkere tomatensmaak Wijntip
:
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |