_____________________________________________________________________________________________________________________________________ Stoofpotje van varkenswangetjes
BENODIGDHEDEN
: 1 kg varkenswangetjes, 1 ajuin, 1 teentje look, 1 eetlepel fijngesneden gember, een paar eetlepels olijfolie, 1 flesje (33cl) bruin bier, een boterham besmeerd met 2 koffielepels mosterd, 2 eetlepels bruine suiker, 4 kruidnagels, muskaatnoot, kaneelpoeder, peper en zout T u i n k r u i d e n : een blad laurier, een takje tijm, 1 koffielepel geplette korianderzaadjes BEREIDING
:
De varkenswangetjes (eventueel ontvliesd, maar niet versneden)
R Serveersuggestie : met gekookte aardappelen en groenten van het seizoen Variante : je kan eventueel nog enkele fijngesneden champignons en wat gerookte spekblokjes laten mee stoven Wijntip
: een fruitige rode wijn (vb. pinot noir)
Home Page << www.guidodevliegher.be >> Startpagina |