_____________________________________________________________________________________________________________________________________
GUIDO DE VLIEGHER
_____________________________________________________________________________________________________________________________________
Menu .. Gerecht ....
Recept ......
Koken voor één persoon
Een
dagschotel voor 1 persoon
ontstaat simpelweg met wat inspiratie,
enkele restjes, een beetje tijd en veel durf.
* Achteraf kan er misschien nog iets
bij *
Iets achteraf kan een perfecte aanvulling zijn van
een maaltijd,
je kan dan met een kleiner hoofdgerecht toch nog een volwaardig menu op
tafel brengen.
De keuze is hier ook zeer groot, van een hartig kaasje tot een zoet
dessert,
of gewoon een kopje koffie met een stuk chocolade of thee met een klein
gebakje.
Hieronder
vindt je enkele foto's die je kunnen helpen voor nieuwe ideeën
|
KAASBORDJE ALS DESSERT
Achteraf hoeft niet altijd een zoet dessert te zijn,
een stukje kaas of kaasbordje mag ook wel eens
(hier op het bord: Camembert, Geitenkaas, Abdijkaas)
Ideaal indien je maaltijd niet voldoende groot is. |
MIJN
VERWEN-KOFFIE
En iets achteraf, tijdens een zomeravond op het
terras,
met wat klassieke muziek op de achtergrond,
het kan gewoonweg eens voor de gezelligheid zijn. |
ZELF YOGHURT MAKEN
Yoghurt, een
lekker, gezond en eenvoudig nagerechtje.
Je kan dit ook gemakkelijk zelf maken,
en zo de grote hoeveelheid suiker vermijden.
Het is ook een goede basis voor een uitgebreider dessert,
zoals honing met noten, yoghurt met vers fruit, ... |
TIP
Smakelijk ! |
|
|
|
Terug naar
overzicht "Koken voor 1 persoon"
Meer ideeën, recepten en menu's vind je in
volgende rubrieken