|
Menu
buitenland

Wachtbordje
Gemengde salade
Looksoep met scampi
Vispannetje met spinazie en gebakken aardappelen |
Menu
werkdag

Bordje hapjes
Kipfilet met zoete mosterd, rauwe ham en salie
Rauw witloof en gebakken aardappelblokjes
Pannenkoeken |
Menu
werkdag

Bordje rauwe groenten met dipsausje
Hamburger met gebakken wortelen
Duits kaasbordje |
Thee / Koffie
in buitenland

Thee of Koffie
met kleine lekkernijen |
Menu
werkdag

Slaatje met haringsalade
Lamssteak met bloemkool |
Menu
weekend

Aperitief trio
Konijnenbout met savooikool en peterselieaardappelen
Kaasjes trio |
Menu
werkdag

Hapjesbord
Slaatje met eiersalade
Varkensschnitzel met witloof in blauwschimmel kaassaus |
Menu
weekend

Toastjes met tonijn-dipsausje
Kalfslever alla Veneziana met pasta
Pannenkoeken met warme krieken |
Menu
werkdag

Pastasalade met gerookte sprotjes
Braadworst met witloofsalade en gebakken aardappelen |
Menu
vrije dag

Bloedworst met appelschijfjes
Wokschotel met kip, broccoli en pasta
Kaasbordje |
Koffie
na de maaltijd

Espresso of Koffie
met kleine lekkernijen |
Menu
werkdag

Bordje koud en warm vooraf
Lamskotelet, witloofgratin, aardappelen |
Menu
werkdag

Salade met gevulde tomaat
Rundsfilet met broccoli en Béarnaise |
Menu
weekend

Salade met lauwe kippenlevertjes
Gestoomde vis met prei en aardappelen
Kaasbordje |
Menu
weekend

3 Tapas 1 Fino
Witloofsalade met warme geitenkaas
Varkenslapjes met pickelsaus en wortelstamppot |
Menu
werkdag

Olijven, komkommer, gele paprika
Gevulde tomaat in groentesaus met paarse rijst uit Laos |
Menu
werkdag

Slaatje, ei, kabeljauw
Kip in currysaus met witloof en aardappelpuree
Blauwschimmelkaasjes |
Koffie
na de maaltijd

Espresso of Koffie
met kleine lekkernijen |
Menu
vrije dag

Tonijnsteak met prei
Roodbaarsfilet met aardappelen
Vanillepudding met speculoos |
Menu
werkdag

Paarse rijstsalade met tomaat en tonijn
Broccoli en bloemkool met gesmolten kaas
Chipolata met gebakken ajuin |
Menu
werkdag

Bloemkool en broccoli in Holandaisesaus
Krokant gebakken varkensdarmen |
Menu
weekend

Pakora en Samosa
Tomatensoep
Viscurry
Butter Chicken Masala
Mango /assi |
Menu
weekend

Sla, paprika, komkommer en sprotjes
Kalsblanquette met bloemkool |
Menu
werkdag

Aardappelsalade met vleesje en kaasje
Indische viscurry met naan brood |
Thee
na de maaltijd

Een thee
met kleine lekkernijen |
Menu
werkdag

Drie hapjes met "Dry Fino"
Indische tomatensoep
Everzwijnsteak met bloemkool |
Menu
vrije dag

Mixed voorgerecht bordje
Chicken massala met gebakken rijst
Banaan met Filliers Advokaat |
Menu
werkdag

Avocado met scampisalade
Blinde vinken met witloof en aardappelen |
Menu
werkdag

Bloedworst met appel in brickdeeg
Hokifilet met champignons, sla en aardappelpuree |
Menu
weekend

Koude hapjes
Warme hapjes
Ribbetjes met rauwkost à volonté |
Menu
weekend

Sla, tomaat en vissalade
Kabeljauw met citroen-honingsaus, spinazie en pasta |
Koffie
na de maaltijd

Espresso of Koffie
met kleine lekkernijen |
Menu
werkdag

Varkenshersentjes
Varkensgebraad met champignons in Hollandaisesaus en aardappelpuree |
Menu
werkdag

Frigo-vis-restjes
Witloof met lauwe kaasjes
Penne carbonara |
Menu
vrije dag

Ijsbergsla, paté, Mozarella
Confit de canard, Sauerkraut, wortelstamppot |
Menu
werkdag

Visfilet in Indisch korstje met gefrituurde aardappelblokjes
Bonen in tomatensaus met trio worstjes |
Menu
werkdag

Olijven, kaasjes, toast met krab
Sla met zoete ajuinsalade
Ossobucco met spirelli |
Menu
weekend

Hapjes met naanbrood
Variatie op "English breakfast"
Kaasbordje |
Koffie
na de maaltijd

Espresso of Koffie
met kleine lekkernijen |
Menu
weekend

Rauwkostsalade met gevulde tomaat
Pasta met gepocheerde zalm |
Menu
werkdag

Naanbroodjes
met raita en chutney's
Wortelen, ajuin, spek en worstjes met aardappelpuree |
Menu
werkdag

Stokbrood met paté en augurken
Lamssteak met sla en gekookte aardappelen |
Menu
vrije dag

Toast met forelfilet en mierikswortel
Rundstong in Maderasaus met kroketjes |
Menu
werkdag

Trio tapas met "Dry Sherry Fino"
Gebakken kippenbout met erwtjes en wortelen |
Menu
werkdag

Koude rundstong met vinaigrette
Wortelsoep met scampibrochette
Gepaneerde visfilet met remouladesaus, aardappelen en sla |
Koffie
na de maaltijd

Espresso of Koffie
met kleine lekkernijen |
Menu
weekend

Tomaat met forelsalade
Stoofpotje van haas met spruitjes en aardappelkoek met ajuin en kaas |
Menu
weekend

Papadum met chutney's
Osso bucco met quinoa |
Menu
werkdag

Olijven en komkommer hapjes
Varkensshaorma met rauwe groenten en pitabrood |
Menu
werkdag

Franse, Italiaanse, Spaanse charcuterie
Varkensmignonette met asperges en aardappelen |
Menu
vrije dag

Olijven en gerookte worst
Wijngaardslakken met lookboter
Tajine van kip met kikkererwten |
Menu
werkdag

Aspergerolletjes met zalm en ham, eiersalade
Gebakken quinoa met groenten en roodbaarsfilet |
Koffie
na de maaltijd

Espresso of Koffie
met kleine lekkernijen |
Menu
werkdag

Quinoa salade met gerookte zalm
Varkenstong in zure eiersaus met gebakken aardappelschijfjes |
Menu
weekend

Salade met koude varkenstong, vinaigrette
Hertengebraad met broccoli en tortilla
Suikerwafel |
Menu
weekend

Papadum
Hapjes komkommer, ham-kaas en worst
Scampi diabolo met pasta |
Menu
werkdag

Spiesjes met kaas en olijven
Steak van wild zwijn met pepersaus, sla en dikke frieten |
Menu
werkdag

Pastasalade met pesto, broccoli en parmesan
Tonijnsteak met spinazie en tomaat
Kaas "Oud Brugge" |
Menu
vrije dag

Wachtbordje
Veldsla met lauw geitenkaasje
Kipfilet met paprika, shiitake en rijst |
Koffie
na de maaltijd

Espresso of Koffie
met kleine lekkernijen |
Menu
werkdag

Vegetarische loempia met zoete chilisaus
Erwtjes met gekookte eitjes en kroketten met tomatensaus |
Menu
werkdag

2 hapjes
Kipcocktail met gemengde salade
Gebakken rijst met gegrilde zalm en Hollandaisesaus |
Menu
weekend

Komkommer en maïs met gekookt ei en sprotjes
Chipolata met rauw witloof en aardappelen
Twee kaasjes |
Menu
feestdag

Slaatje met vissalade
Varkensfilet met bloemkool, wortelen en aardappelen |
Menu
werkdag

Rauwe groenten met dipsausjes
Hondshaai in champignonsaus met wortelpuree
Kaasbordje |
Menu
vrije dag

Groenten pakora met chilisaus
Konijnebout met witloof en gebakken aardappelblokjes |
Koffie
na de maaltijd

Espresso of Koffie
met kleine lekkernijen |
Menu
werkdag

Bloemkool met cocktailsaus en gerookte sprot
Mosselen "jardinière" met bruin brood |
Menu
werkdag

Trio lentehapjes
Mosselen in kruidenboter
Visfilet met ham en salie
Lente koffie |
Menu
weekend

Mini-eitjes
Groentensoep
Vol-au-vent met gebakken wortelen
Geitenkaasje |
Menu
weekend

Slaatje met eiersalade en tomatensalade
Met shaorma gevulde paprika en pittabrood |
Menu
werkdag

Toast met paté en gerookte zalmsalade
Gegrilde groenten
Braadworst met rode kool |
Menu
werkdag

Wachtbordje met "Kalamata"
"Bruschetta" met gegrilde paprika
Blinde vinken met "gekarameliseerd" witloof |
Koffie
na de maaltijd

Espresso of Koffie
met kleine lekkernijen |
Menu
vrije dag

Slaatje met gevulde tomaat
Varkensniertjes met champignons en krielaardappelen
Kaasbordje |
Menu
werkdag

Tapas en Jerez
Escargots in kruidenboter
Kippenschnitzel met asperges en krielaardappelen |
Menu
werkdag

Hapjesbord
Spaghetti met "Bolognaise saus" en Parmesan schilfers
Koffie met Advokaat |
Menu
weekend

Asperges met eiervinaigrette
Rundvlees in aspic met sla, tomaat en aardappelsalade |
Menu
weekend

Gerookte heilbot met ajuin
Entrecôte me bieslooksuas, tomaten en aardappelkroketten |
Menu
werkdag

Geroosterd stokbrood met vis
Gevulde tomaat met rijst
"Passendale" met brood |
Koffie
na de maaltijd

Espresso of Koffie
met kleine lekkernijen |
Menu
vrije dag

Papas Bravas met ailioli
Pladijsfilet met rijst en mangosaus |
Menu
werkdag

Groentenmacedoine met gevulde tomaat
Paardenbiefstuk met looksaus, wortelpuree en witloof |
Menu
werkdag

Bord koude hapjes
Bruschetta
Stoverij met zilveruitjes en groene boontjes |
DEEL 1

|
DEEL 2

|

Foto per Foto
365
gevarieerde
dagelijkse
menu's
|
Menu
weekend

Olijven en saucisson sec
Geitenkaas met gecaramelliseerde appel
Magret de canard met erwtjes en wortelen |

Diavoorstelling
dagelijkse
menu's
in
365
ideeën
|
DEEL 4

|
DEEL 5

|
|
DEEL 6 Buitenland
Menu's en Gerechten
|
|