_____________________________________________________________________________________________________________________________________ GUIDO DE VLIEGHER
_____________________________________________________________________________________________________________________________________
Handleiding
bij mijn
50e verjaardagsmenu
Een
culinaire ontdekkingstocht
met 50
degustaties
geserveerd in 10
stappen
begeleid door wijnen uit 5
landen
Een
culinaire ontdekkingstocht met 50 degustaties, geserveerd in 10 stappen
en begeleid door wijnen uit 5 landen
ALGEMEEN
: voorbereiding
Een
culinaire ontdekkingstocht met 50 degustaties, geserveerd in 10 stappen
en begeleid door wijnen uit 5 landen
Plaats
Materiaal
Vooraf
te doen
Algemeen
Stap
1 / Stap 4
Voortuin
3x
hoge ronde tafel Ř60
3x tafellaken en strik
enkele stoelen
3x
bloemstukje
recepten
verzamelen
werkschema en boodschappenlijstjes opstellen
een
paar vergaderingen met de medewerkers
servetten
grote en kleine,
tafellakens, bestek, borden,
glazen, kopjes, ...
pepermolens en zoutvaatjes
materiaal
huren en afhalen,
tentjes plaatsen, …
menu’s
en kindermenu’s maken
frigo’s, werktafels, … voorzien
winkelen
en bestellingen vooraf
tafels
schikken en dekken
10
flessen plat water
15 flessen bruisend water
frisdrank
water mag op tafel blijven staan
(aanvullen indien nodig)
10 witte stokbroden
brood mag op tafel blijven staan
voor stap 2 en 3,
voor stap 5 en 7
(aanvullen indien nodig)