_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Handleiding bij mijn  50e verjaardagsmenu


Een culinaire ontdekkingstocht
met
50 degustaties
geserveerd in
10 stappen
begeleid door wijnen uit
5 landen
 


Een culinaire ontdekkingstocht met 50 degustaties, geserveerd in 10 stappen en begeleid door wijnen uit 5 landen 
ALGEMEEN :  voorbereiding
Een culinaire ontdekkingstocht met 50 degustaties, geserveerd in 10 stappen en begeleid door wijnen uit 5 landen 

Plaats

Materiaal

Vooraf te doen

Algemeen

Stap 1  /  Stap 4

Voortuin

3x hoge ronde tafel Ř60
3x tafellaken en strik
enkele stoelen

3x bloemstukje

recepten verzamelen
werkschema en boodschappenlijstjes opstellen

een paar vergaderingen met de medewerkers

servetten grote en kleine,
tafellakens, bestek, borden,
glazen, kopjes, ...
pepermolens en zoutvaatjes

materiaal huren en afhalen,
tentjes plaatsen, …

menu’s en kindermenu’s maken 
frigo’s, werktafels, … voorzien

winkelen
en bestellingen vooraf

tafels schikken en dekken

10 flessen plat water
15 flessen bruisend water
frisdrank
water mag op tafel blijven staan
(aanvullen indien nodig)

 


10 witte stokbroden
brood mag op tafel blijven staan
voor stap 2 en 3,
voor stap 5 en 7
(aanvullen indien nodig)

 

een evaluatievergadering met de medewerkers

Stap 2  /  Stap 3
Stap 5  /  Stap 6  /  Stap 7
Stap 9  /  Stap 10

Overdekt terras of feesttent

3x ronde tafel Ř180
3x tafellaken

3x bloemstukje

1x smalle lange tafel voor buffet

Serie kaarsen en kaarsjes voor avondverlichting

Stap 8

Overdekt terras of feesttent

Kinderspeelplaats

Partytent

1x tafel met stoelen

Set tekeningen en kleuren

Kinderboeken

Speelgoed

Een culinaire ontdekkingstocht met 50 degustaties, geserveerd in 10 stappen en begeleid door wijnen uit 5 landen 
Alles voorzien  voor  30  personen
Een culinaire ontdekkingstocht met 50 degustaties, geserveerd in 10 stappen en begeleid door wijnen uit 5 landen 

 

 

 

Terug naar overzicht handleiding

ALGEMEEN - VOORBEREIDING

Handleiding STAP 1 : aperitief en hapjes 

Handleiding STAP 2 : voorgerecht met vis

Handleiding STAP 3 : voorgerecht met vlees

Handleiding STAP 4 : soepje

Handleiding STAP 5 : hoofdgerecht met vis

Handleiding STAP 6 : fris tussendoortje

Handleiding STAP 7 : hoofdgerecht met vlees

Handleiding STAP 8 : nagerecht

Handleiding STAP 9 : koffie en thee buffet

Handleiding STAP 10 : kaasschotel

Terug naar mijn 50e verjaardagsmenu

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina