_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Handleiding bij mijn  50e verjaardagsmenu


Een culinaire ontdekkingstocht
met
50 degustaties
geserveerd in
10 stappen
begeleid door wijnen uit
5 landen

 


Een culinaire ontdekkingstocht met 50 degustaties, geserveerd in 10 stappen en begeleid door wijnen uit 5 landen 
STAP 10 :  kaasschotel
Een culinaire ontdekkingstocht met 50 degustaties, geserveerd in 10 stappen en begeleid door wijnen uit 5 landen 

Gerechtje

Ingrediënten

     Klaarmaken

Tijdens het feest

Een dag vooraf

De dag zelf

BIN 2000 McGuigan
Shiraz
Australië 

Foto openen in nieuw venster

8  flessen rode wijn

     

serveren op kamertemperatuur
in rode wijnglazen

Gedroogde vijgen, dadels en noten

500 gr van elk

      in kommetjes doen

Witte van Rotselaar
uit België

800 gram van elke soort kaas

Bewaren in afgesloten doos

Kaasbuffet samenstellen

Brood versnijden en mandjes vullen

Botervlootje opvullen 

kaasbuffet samenstellen

Oude Gouda
uit Nederland

Camembert
uit Frankrijk

Talleggio

uit Italië

Passendale
uit België

Manchego
uit Spanje

Cambozola
uit Duitsland  

Stokbrood en pompoenbrood

6 stokbroden
2 pompoenbroden
250 gr boter

      in mandjes doen
Een culinaire ontdekkingstocht met 50 degustaties, geserveerd in 10 stappen en begeleid door wijnen uit 5 landen 
22u00 - ...u... ( K ) = koud gerecht          ( W ) = warm gerecht Menu  klaargemaakt  voor  30  personen

Klik op  Recept openen voor dit gerecht  voor recept   -   Klik op  Foto openen in nieuw venster  voor foto

 

 

 

Terug naar overzicht handleiding

Algemeen - Voorbereiding

Handleiding STAP 1 : aperitief en hapjes 

Handleiding STAP 2 : voorgerecht met vis

Handleiding STAP 3 : voorgerecht met vlees

Handleiding STAP 4 : soepje

Handleiding STAP 5 : hoofdgerecht met vis

Handleiding STAP 6 : fris tussendoortje

Handleiding STAP 7 : hoofdgerecht met vlees

Handleiding STAP 8 : nagerecht

Handleiding STAP 9 : koffie en thee buffet

Handleiding STAP 10

Terug naar mijn 50e verjaardagsmenu

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina