Een
culinaire ontdekkingstocht met 50 degustaties, geserveerd in 10 stappen
en begeleid door wijnen uit 5 landen |
STAP
10 : kaasschotel |
Een
culinaire ontdekkingstocht met 50 degustaties, geserveerd in 10 stappen
en begeleid door wijnen uit 5 landen |
Gerechtje
|
Ingrediënten
|
Klaarmaken
|
Tijdens
het feest
|
Een dag
vooraf
|
De dag zelf
|
BIN
2000 McGuigan
Shiraz
Australië
|
8
flessen rode wijn |
|
|
serveren
op kamertemperatuur
in rode wijnglazen |
Gedroogde
vijgen, dadels en noten
|
500
gr van elk |
|
|
in
kommetjes doen |
Witte
van Rotselaar
uit België
|
800
gram van elke soort kaas |
Bewaren
in afgesloten doos |
Kaasbuffet
samenstellen
Brood
versnijden en mandjes vullen
Botervlootje
opvullen |
kaasbuffet
samenstellen |
Oude
Gouda
uit Nederland
|
Camembert
uit Frankrijk
|
Talleggio
uit
Italië
|
Passendale
uit België
|
Manchego
uit Spanje
|
Cambozola
uit Duitsland
|
Stokbrood
en pompoenbrood
|
6
stokbroden
2 pompoenbroden
250 gr boter |
|
|
in
mandjes doen |
Een
culinaire ontdekkingstocht met 50 degustaties, geserveerd in 10 stappen
en begeleid door wijnen uit 5 landen |
22u00
- ...u... |
(
K )
= koud gerecht ( W
) = warm gerecht |
Menu
klaargemaakt voor 30 personen |
Klik op
voor recept - Klik op
voor foto
|