Een
culinaire ontdekkingstocht met 50 degustaties, geserveerd in 10 stappen
en begeleid door wijnen uit 5 landen |
STAP
4 : soepje |
Een
culinaire ontdekkingstocht met 50 degustaties, geserveerd in 10 stappen
en begeleid door wijnen uit 5 landen |
Gerechtje
|
Ingrediënten
|
Klaarmaken
|
Tijdens
het feest
|
Een dag
vooraf
|
De dag zelf
|
Thaise
kippensoep
‘Tom Yum’
(W)
|
4 liter water
1,5 kg kippenvleugels
6 stengels citroengras
5 cm gemberwortel
2 ajuinen
2 bouillonblokjes kip
peper & zout
500 gr kippenfilet
500 gr champignons
1 pak lente-uitjes
3 eetlepels citroensap
3 eetlepels vissaus
3 dl kokosmelk
sambal oelek
korianderblaadjes |
bouillon
maken
en soep voorbereiden |
soep
afwerken |
heet
opdienen
in kleine
soepkommetjes
met
kleine lepeltjes |
Een
culinaire ontdekkingstocht met 50 degustaties, geserveerd in 10 stappen
en begeleid door wijnen uit 5 landen |
14u45
- 15u15 |
(
K )
= koud gerecht ( W
) = warm gerecht |
Menu
klaargemaakt voor 30 personen |
Klik op
voor recept - Klik op
voor foto
|