Een
culinaire ontdekkingstocht met 50 degustaties, geserveerd in 10 stappen
en begeleid door wijnen uit 5 landen |
STAP
6 : fris tussendoortje |
Een
culinaire ontdekkingstocht met 50 degustaties, geserveerd in 10 stappen
en begeleid door wijnen uit 5 landen |
Gerechtje
|
Ingrediënten
|
Klaarmaken
|
Tijdens
het feest
|
Een dag
vooraf
|
De dag zelf
|
appelsorbet
in een soepje van zoete rode paprika
(K) |
2 liter appelsorbet
6 zoete rode paprika
75 cl water |
paprika
versnijden
en in koelkast bewaren |
soepje
maken met water en paprika in blender
door puntzeef wrijven
|
glazen
vullen en gerecht afwerken |
Een
culinaire ontdekkingstocht met 50 degustaties, geserveerd in 10 stappen
en begeleid door wijnen uit 5 landen |
16u00
- 16u15 |
(
K )
= koud gerecht ( W
) = warm gerecht |
Menu
klaargemaakt voor 30 personen |
Klik op
voor recept - Klik op
voor foto
|